CV Poul-Erik

PE Programmering PC

Jeg er meget kreativ og min store passion er at arbejde i træ.
Jeg er perfektionist til fingerspidserne, dette kan både være godt og skidt. Jeg prøver dog at holde mig på den positive side, hvor jeg ikke sidder og fedter for meget med tingene. Jeg er meget omhyggelig med at lave et godt og så vidt muligt fejlfrit program. Min relativt høje IQ og arbejdsmorale gør, at jeg som regel er færdig hurtigere end budgetteret.

Den for mig optimale situation er, hvor skærmlayoutet ikke er lagt
for fast, men giver en lille mulighed for at være lidt kreativ. Desuden vil
jeg gerne have muligheden for at lave faglig sparring ved samtaler med
kolleger.

Jeg forsøger hele tiden at være orienteret om udviklingen på it-området, selv
om det kan være vanskeligt at få det hele med. Gennem kurser og selvstudie forsøger jeg at holde mine faglige kvalifikationer tilpasset efterspørgslen på arbejdsmarkedet.
Af fritidsinteresser udover træet, har jeg været danser i det meste af 30 år, vi har en hund og fra tid til anden piller jeg også i bil.

Download CV:

PE Programmering PC
PE Programmering PC